Schriftelijke vragen VVD over Duijlweg-Midgraaf

Foto: Archief
28 juli 2020, 19:54
Verlopen

ALTENA - VVD Altena stelt schriftelijke vragen aan het college van de gemeente Altena over de verkeersonveilige situatie aan de Duijlweg-Midgraaf in Almkerk.

Volgens VVD Altena zijn de genomen maatregelen om de kruising Duijlweg-Midgraaf in Almkerk veiliger te maken onvoldoende. De partij wil dan ook dat het college van de gemeente Altena meer doet om de verkeersveiligheid op die locatie te garanderen. Volgens VVD-raadslid Jan Kolf is ondanks de inmiddels al genomen maatregelen omtrent de verkeersveiligheid van de kruising van de wegen Duijlweg en Midgraaf in Almkerk, er nog geen afname van het aantal ongevallen geconstateerd.

Enkele weken terug heeft er wederom een verkeersongeval plaatsgevonden, met als gevolg meerdere gewonden. Onder andere is hier de zogenaamde polderblindheid en de mogelijkheid tot het rijden met een hoge snelheid de oorzaak van geweest. Jan Kolf heeft over de kwestie schriftelijke vragen gesteld aan het college.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl