Gert-Jan Rouvoet uit Hank krijgt elektrische fiets

Foto: Pink Ribbon
29 juli 2020, 18:53
Verlopen

HANK - Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Gert-Jan Rouvoet (63) uit Hank. Om hem te bedanken voor zijn jarenlange vrijwillige inzet voor Pink Ribbon, deed de organisatie voor hem een aanvraag.

“Als iemand het verdient om een steuntje in de rug te krijgen, is het Gert-Jan wel! Hij zet zich, zowel via het bedrijf waar hij werkt als privé, al jaren vrijwillig in voor Pink Ribbon. Begin dit jaar heeft hij een aneurysma en een herseninfarct gehad, waardoor o.a. zijn spraak is aangetast. Gelukkig gaat het nu weer beter met hem. We zijn dan ook blij dat we hem namens het VriendenFonds van de VriendenLoterij een letterlijk steuntje in de rug kunnen geven door hem een elektrische fiets cadeau doen.”

Gert-Jan reageert verrast: “Wauw, prachtig. Ik ben er erg blij mee. Dit had ik niet verwacht. Ik ga een mooie fiets uitzoeken bij de fietsenwinkel bij mij om de hoek. Bedankt!”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl