Bouw appartementen Rijswijk: Slapen in een kluis

Foto: Redactie
7 augustus 2020, 18:54
Verlopen

RIJSWIJK - Het voormalige Rabobank gebouw aan de Dorpsstraat in Rijswijk krijgt eindelijk een nieuwe bestemming. De realisatie van zes luxe appartementen is van start gegaan. Bijzonder detail: Een van de appartementen heeft de oude bankkluis als slaapkamer.

Ashwin Swart en Ruud Rijbroek namen samen het initiatief om eindelijk een bestemming te geven aan het sinds lange tijd in verval verkerende gebouw in het centrum van Rijswijk. De oplevering van de woningen staat gepland voor begin oktober. In het gebouw was na bank nog een tandheelkundig centrum gevestigd, daarna stond het lange tijd leeg.

De appartementen krijgen een duurzaam karakter, door innovatieve systemen voorziet het in de eigen energiebehoefte en daardoor ook lage kosten voor de huurders. Het aanzicht van het gebouw krijgt vele houten elementen waardoor het harmoniseert met de omgeving. In Rijswijk is een totale woningbouwopgave in diverse sectoren van 64 nieuwbouwwoningen voor 2030.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl