Anique Tavenier dwingt debuut eredivisie af

Foto: Rene van der Giessen
11 augustus 2020, 08:16
Verlopen

WERKENDAM - Daar waar haar trainingsmaatje Raïsa Schoon een mooi succes boekte in de Eredivisie beachvolleybal, deed Anique Tavenier uit Sleeuwijk met haar partner, de Werkendamse Sarah van Esch, hetzelfde in de Topdivisie.

Zij wisten in Groningen te zegevieren en daarmee verdienden ze een plaats in de Eredivisie die komend weekend in Zaandam wordt gespeeld. Een hele mooie gelegenheid om zich te meten met de nationale top en zeer verdiend voor deze ambitieuze volleybalster. Haar partner Sarah van Esch speelde al eerder eredivisie.

Ook een goede prestatie werd er geleverd door het team Lynn van Mill en Jill Weeda, die in hetzelfde toernooi eindigden in de top vier. Het team Femke Bulthuis en Julia Kee, ook trainend op de Copakadijk, werd zevende.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl