Brainstormsessie over Groene Ruige Ruimte

Foto: Jan Potters
13 augustus 2020, 17:20
Verlopen

WERKENDAM - De Groene Ruige Ruimte naast de Kinderboerderij Floreffehoeve is in aanleg. Op 3 september staat de 'Ideeëntuin' gepland om met elkaar na te denken over de invulling.

In de volgende fase wil men graag met iedereen die interesse of een goed idee heeft in gesprek tijdens een brainstormsessie over hoe er gezamenlijk invulling gegeven kan worden aan het ‘Ontmoeten en Ontdekken in de Groene Ruige Ruimte en op de Kinderboerderij’. De Groene Ruige Ruimte is een ontmoetingsplaats die ruimte biedt voor de dieren, natuurlijk spelen, educatie en ‘eetbaar’ groen. Een ontmoetingsplaats waarin geleefd wordt door de gemeenschap, maar zeker ook door een grote verscheidenheid aan dieren, planten en habitats. Een ruimte, die ook toegankelijk is buiten openingstijden van de kinderboerderij. Jong en oud, mobiel en beperkt met elkaar verbinden.

De avond begint om 19.30 uur en zal eindigen met een hapje en drankje op de goede ‘oogst’ rond 21.30 uur. Het doel van de ideeëntuin is gezamenlijk een activiteitenplan maken voor het seizoen 2020/2021. Te denken valt aan ongeveer 8 activiteiten per jaar. Activiteiten kunnen plaatsvinden in de Groene Ruige Ruimte of op de Kinderboerderij. Georganiseerd door de Kinderboerderij, door derden of een combinatie hiervan. Laat even weten of u komt via mail op info@kinderboerderij-werkendam.nl of per whatsapp naar Carolien de Vries – de Visser en/of Alette Barel op telefoonnummer 06- 29 90 01 84.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl