Sing-In door de band Brand New

Foto: Gereformeerde Kerk Genderen
18 augustus 2020, 11:05
Verlopen

GENDEREN - Op zondag 23 augustus zal in de buitenlucht een sing-in worden gehouden op het veldje tegenover Hoofdstraat 73 te Genderen.

Het loven en prijzen van God staat centraal. Iedereen is uitgenodigd om onder begeleiding van de band Brand New bekende (Opwekking) liederen te zingen om God te aanbidden, loven en eren. Ook om te worden bemoedigd door een korte meditatie, uitleg van liederen of getuigenis.

Welkom, nodig anderen uit, en neem een stoel en drinken mee. Voor de kinderen zijn er kleurplaten en stiften. Aanvang 16.00 uur. Bij slecht weer wordt het een optreden in de kerk, waarvoor u zich van tevoren dient op te geven via de website www.gereformeerdekerkgenderen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl