67e Ronde van Hank mag doorgaan van gemeente Altena

Foto: Facebookpagina 67e Ronde van Hank
19 augustus 2020, 10:30
Verlopen

HANK - Deze week heeft de organisatie van de Ronde van Hank van de gemeente Altena te horen gekregen dat de 67e Ronde van Hank georganiseerd mag worden. Mits de situatie rondom corona vanuit de overheid niet meer gewijzigd zal worden.

De organisatie spreekt op hun Facebookpagina uit enorm blij te zijn: “Zeker voor de deelnemers, want voor die prachtige wielersport doen we het allemaal.” Wel legt de organisatie uit dat de nodige veiligheidsmaatregelen worden getroffen om de veiligheid van de deelnemers en bezoekers zo maximaal mogelijk te waarborgen. Die zijn terug te lezen op de website www.rondevanhank.nl.

De 67e Ronde van Hank vindt plaats op zondag 13 september 2020. Eerder werd al bekend dat de kermis in Hank geen doorgang zal vinden. Wilt u helpen om van de Ronde van Hank een succes te maken? Vrijwilligers zijn altijd welkom. Neem contact op door een mail te sturen naar info@rondevanhank.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl