Mama Café Altena weer van start

Foto: Archief
20 augustus 2020, 00:17
Verlopen

SLEEUWIJK - Op woensdag 2 september start het Mama Café Altena weer op na een tijd stil te hebben gelegen door het coronavirus. Men gaat goed van start, want naast mama- en babycoach Suzan van Praktijk Bijzonder en Marieke van Kraamzorgburo Novo Peri komt ook Eveline Noordtzij van Evelinescounselling.

Eveline Noordtzij is orthopedagoog en gespecialiseerd in het begeleiden van hoogbegaafde kinderen en kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. Eveline gaat bezoekers deze ochtend meer vertellen over de kenmerken van een ontwikkelingsvoorsprong en hoogbegaafdheid, maar ook over wat je er dan mee kunt als ouders.

Als je naar het Mama Cafe wil komen, is vooraf aanmelden wel vereist. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@mamacafe-altena.nl. Deze bijeenkomst wordt gehouden, op een grotere locatie, bij Kinderopvang Buitengewoon in Woudrichem aan het Stadhuisplein 1. De ingang van de ruimte bij Kinderopvang Buitengewoon zit aan de zijkant van het gebouw, naast de natuurtuin. De banner van het MamaCafé staat daar als herkenningspunt. Je bent van harte welkom van 9.30 tot 11.30 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl