PA maakt zich zorgen over ventilatie op scholen

Foto: Redactie
21 augustus 2020, 12:08
Verlopen

ALTENA - Bij Progressief Altena komen vragen binnen van inwoners over de stand van zaken voor wat de ventilatie in schoolgebouwen betreft.

Door deskundigen wordt aangegeven dat op vele scholen de ventilatie niet voldoet en daardoor een extra risico kan zijn voor verspreiding van het coronavirus. Dit terwijl het virus weer in opmars lijkt te zijn.

Progressief Altena heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college. Zo willen ze weten of er zicht is op de huidige ventilatie in de scholen en andere openbare gebouwen en of er toezicht is door de GGD op naleving van regels zoals die door het RIVM zijn opgelegd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl