Drugs en stroomstootwapen aangetroffen

Foto: Politie
23 augustus 2020, 12:08
Verlopen

WERKENDAM - Een inwoner van Werkendam was ‘vergeten’ zijn harde muziek uit te zetten toen hij wegging. Toen de politie dat voor hem deed vonden ze drugs en een wapen.

Op zondag 23 augustus 2020 0m 4.15 uur werd de politie door het Operationeel Centrum naar de Kruisstraat in Werkendam gestuurd. De bewoners hadden veel last van luide muziek. De agenten hoorden buiten op straat de herrie al. Aanbellen en kloppen leverden niets op en uiteindelijk werd besloten om de deur te forceren en de muziek uit te zetten, zodat de buurt rustig kon slapen. De deur werd opengebroken. Er was niemand thuis.

De muziek werd uitgezet. Een van de agenten zag enkele gripzakjes met pillen hangen en hij zag een stroomstootwapen staan. De spullen, bijna 20 pillen vermoedelijk XTC en een zaklamp/stroomstootwapen, werden in beslag genomen. Op dat moment kwam de verbolgen bewoner aanlopen. Die werd direct in de boeien geslagen. Aan het bureau is hij ingesloten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl