Schoon en Stam Nederlands Kampioen Beachvolleybal

Foto: Twitter Beachsport Werkendam
23 augustus 2020, 21:11
Verlopen

SCHEVENINGEN/WERKENDAM - De Werkendamse Raïsa Schoon en haar teamgenote Katja Stam hebben hun uitmuntende prestaties in het nationale beachvolleybalcircuit onderstreept.

Ze werden zondag Nederlands kampioen door in de finale het Olympische koppel Sanne Keizer en Madelein Meppelink te verslaan. Dit duo was als eerste geplaatst. Keizer en Meppelink, die dit seizoen al drie finales van Schoon en Stam verloren, pakte de eerste set nog wel met 21-19. In de tweede set waren de rollen omgedraaid: 21-17.

Ook in de beslissende derde set was het krachtsverschil mimimaal. Op 14-12 werkten Raisa Schoon en Katja Stam twee matchpoints weg. Om het vervolgens zelf met 17-15 af te maken. Het betekende voor Schoon en Stam hun eerste Nederlandse titel bij de senioren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl