Aanpassingen busdienstregeling Arriva

Foto: Arriva
25 augustus 2020, 11:28
Verlopen

REGIO - De zomervakantie in regio zuid is afgelopen. Reispatronen zijn de afgelopen periode duidelijk gewijzigd. Forenzen werken meer thuis, onderwijs wordt meer op afstand gegeven, de capaciteit van schoolgebouwen in het hoger onderwijs is lager en scholen gaan hun lestijden meer spreiden.

Passend bij het verwachte reizigersaanbod rijdt Arriva in Brabant vanaf maandag 31 augustus daarom met aanpassingen in de dienstregeling. De reguliere dienstregeling is aangepast aan de gewijzigde omstandigheden. Op sommige plaatsen rijden minder ritten tijdens de spits en meer ritten in de daluren. De spitsperiodes duren ook langer en starten ook eerder op. De Nightliners en Buurtbussen rijden niet. Sommige scholierenlijnen (600-lijnen) worden tijdelijk opgeheven.

Een overzicht van alle wijzigingen en alternatieven is te vinden op www.arriva.nl/corona. Reizigers wordt geadviseerd voor vertrek de actuele dienstregeling te raadplegen via de reisplanners. Daar waar in Brabant geen Buurtbussen rijden, kunnen reizigers gebruik maken van de regiotaxi. Voor het reizen met het ov geldt: wees welkom, reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl