Burgemeester Lichtenberg over evenementen in Altena

Foto: Redactie
25 augustus 2020, 17:52
Verlopen

ALTENA - Teleurstelling in Giessen met het afgelasten van de kermis en de schouders eronder in Woudrichem voor Foodtruckfestival en Kofferbakmarkt. "Evenementen zijn belangrijk, mensen willen elkaar graag ontmoeten", aldus burgemeester Egbert Lichtenberg van de gemeente Altena.

Eerder bleek het geen haalbare kaart voor de organisatie van een kermis in Hank. De wielerronde kan wel doorgang vinden. Zo ook staan in Woudrichem op 5 en 6 september evenementen op stapel. De kermis in Giessen kon eerst doorgang vinden, maar is door de maatregelen van de Veiligheidsregio alsnog afgelast.

Lichtenberg: “Achter de voordeur is de meeste kans op besmetting. In Altena valt het niet tegen en dat willen we graag zo houden.” Muziekvereniging Kunst na Strijd is klaar voor de Kofferbakmarkt op 5 september en de vrijwilligers van stichting de Woerkumse Week zijn blij om op zondag 6 september alsnog een Foodtruckfestival te kunnen organiseren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl