Snoei uw taxushaag t/m 10 september

Foto: TaxusTaxi
25 augustus 2020, 11:23
Verlopen

ALTENA - De jaarlijkse taxusinzameling van Stichting Taxus Taxi begon voorspoedig. De mooie doelstelling van 425.000 kilo komt steeds dichterbij.

Echter, wat veel mensen bestempelden als heerlijke warme weken was het voor de meesten te warm om te snoeien. Hierdoor loopt de stichting achter op schema. De stichting zet nu alles op alles om toch de doelstelling te behalen. De stichting kan dit alleen met uw hulp. Snoeit u uw taxushaag nog uiterlijk 10 september, om ook uw takje bij te dragen in de strijd tegen kanker.

Aanmelden van uw gesnoeide taxus kan tot en met donderdag 10 september. De stichting kan tot die tijd alle hulp goed gebruiken. Wel of geen taxushaag, óók het verspreiden van de boodschap van de stichting kan al voldoende zijn. Nog steeds is er jaarlijks een grote hoeveelheid taxussnoeisel nodig voor het produceren van kanker remmende medicijnen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl