Coronaproof begin van het schooljaar op Curio Prinsentuin

Foto: Redactie
27 augustus 2020, 17:05
Verlopen

ANDEL - Het was toch even spannend om als een van de eerste middelbare scholen in Altena weer volledig open te gaan na de lockdown en vakantie.

Zowel de docenten als de leerlingen vinden het fijn om weer aan de slag te kunnen gaan, maar dan wel met de nodige maatregelen. Met 25 leerlingen in een klas is het voor hen geen probleem, maar de docenten moeten wel de 1,5 meter afstand bewaren.

Voor de docenten in de risicogroep zijn aparte lokalen ingericht. Alle docenten dragen mondkapjes waar nodig of spatmaskers bij de praktijklessen. Over de ventilatie zijn vooralsnog geen zorgen. Richting de winter kan dit echter nog wel spannend worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl