Schriftelijke vragen over voortgang ruimtelijke ontwikkelingen

Foto: Archief
29 augustus 2020, 06:05
Verlopen

ALTENA - VVD Altena maakt zich zorgen over de voortgang van ruimtelijke ontwikkelingen binnen de gemeente Altena en heeft daarom schriftelijke vragen gesteld aan het college van de gemeente Altena.

Eerder verscheen het verhaal in de media van een ondernemer uit Uitwijk die al lange tijd wacht op een antwoord van de gemeente Altena op zijn verzoek zijn bedrijf te vestigen in Waardhuizen. Dit verhaal is echter maar een voorbeeld van vele andere ondernemers en particulieren die wachten op een antwoord van de gemeente.

Met de vaststelling van de jaarrekening heeft de gemeenteraad extra middelen ter beschikking gesteld. VVD Altena wil graag van het college weten of er inmiddels een plan is om de achterstanden in te halen. Daarnaast wil de VVD graag van het college weten hoe in de toekomst achterstanden worden voorkomen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl