Woonconferentie bij de gemeente Altena

Foto: Freeimages.com
29 augustus 2020, 18:38
Verlopen

ALTENA - De gemeente Altena organiseert een woonconferentie op donderdag 24 september. Met deze conferentie wil de gemeente de eerste stap zetten naar een woonvisie voor de gemeente.

Centraal tijdens de avond staan vragen als wat zijn problemen, wat zijn kansen en wat kan de rol van de gemeente zijn. De raad wil in gesprek met lokale partners rond het thema wonen om zo breed mogelijk geïnspireerd te worden voor de nieuwe woonvisie.

De conferentie wordt gehouden van 19.00 tot 22.30 uur in het Altena College te Sleeuwijk. Genodigden worden gevraagd zich vooraf aan te melden vanwege COVID-19. Bezoek de website www.gemeentealtena.nl voor contactgegevens.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl