De scholen zijn weer begonnnen

Foto: VVN
30 augustus 2020, 12:33
Verlopen

ALTENA - Het zal je niet ontgaan zijn dat de scholen weer zijn begonnen. Op diverse plaatsen in Altena hangen de spandoeken van VVN.

Wist je dat er vlak na de zomervakantie opvallend meer ongevallen plaatsvinden onder fietsende scholieren? Bijna een complete schoolklas belandt dan op de eerste hulp. Veilig Verkeer Nederland voert ook in Altena de campagne ‘De scholen zijn weer begonnen’. Daarmee vraagt VVN weggebruikers om juist nu extra alert te zijn.

Ben jij goed zichtbaar? Is jouw verlichting in orde? Heb jij goed zicht door de ramen van jouw auto? Ben je je bewust van de snelheid van fietsers? Op de website www.vvn.nl lees je tips voor automobilisten en tips voor fietsers om met elkaar veilig aan het verkeer deel te nemen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl