Lezing over sikhisme in De Werf

Foto: Pixabay
30 augustus 2020, 12:38
Verlopen

WOUDRICHEM - Het sikh-geloof is een wereldreligie die 550 jaar geleden ontstond in India. In Nederland zijn er ongeveer 15.000 volgers. Nirmal Singh vertelt over het sikhisme en het heilig geschrift van de sikhs in Woudrichem.

Nirmal Singh, die samen met zijn gezin al vele jaren in Woudrichem woont, vertaalde het eerste deel van het heilig geschrift van de sikhs naar het Nederlands. Hij vertelt tijdens deze lezing over zijn geloof.

De lezen staat gepland op 23 september van 10.00 tot 12.00 uur in De Werf te Woudrichem. De toegang is gratis. Een stoel reserveren is wel gewenst. Dat kan via de website www.bibliotheekaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl