Eerste schooldag zit er op voor de leerlingen van de Schans

Foto: Redactie
31 augustus 2020, 17:53
Verlopen

SLEEUWIJK - Alle scholen zijn weer begonnen en zo ook op de Schans in Sleeuwijk. Vooral voor de brugklasleerlingen was het spannend.

Hoe gaat het rooster eruit zien? Waar is mijn kluisje en met wie kom ik in de klas? Met de introductiedag kan het nieuwe schooljaar van start op een zo normaal mogelijk manier. We keken mee met Luuk uit Dussen en Destiny en Quinten uit Rijswijk hoe zo’n eerste dag op de middelbare school eruit ziet.

Volgens meester Groenewegen, tevens mentor van klas 1B, hebben de leerlingen en docenten er weer veel zin om aan het nieuwe schooljaar te beginnen. Een beetje spannend was het wel maar al snel kwamen de leerlingen met elkaar in contact en zitten ze inmiddels met elkaar in de groepsapp van de klas.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl