Twee mannen beroofd van duizenden euro’s

Foto: Archief
3 september 2020, 19:58
Verlopen

ALMKERK - Woensdagochtend 2 september zijn twee mannen in Almkerk beroofd van enige duizenden euro’s.

De twee slachtoffers waren broers afkomstig uit Polen. Beide mannen sliepen in de nacht van dinsdag op woensdag in een vrachtwagen op het terrein van een bedrijf aan de Almweg in Almkerk. Op woensdag wilden de mannen bij dat bedrijf een auto kopen. Woensdagochtend rond 07.10 uur stopte een donkere BMW bij de vrachtwagen. De passagier van de BMW stapte uit en legitimeerde zich met iets dat leek op een politielegitimatiebewijs. Hij stelde de mannen enkele vragen en vroeg hoeveel geld ze bij zich hadden.

Eén van de mannen liet het geld zien, waarop de nepagent het aanpakte en wegliep. Het slachtoffer probeerde de nepagent tegen te houden. Deze sprong in de BMW en scheurde weg. Het slachtoffer kwam ten val en raakte lichtgewond. De recherche is een onderzoek gestart en heeft camerabeelden in beslag genomen waarop het incident is vastgelegd. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl