Mijzo: de nieuwe naam van de fusieorganisatie

Foto: Archief Altenahove
4 september 2020, 22:07
Verlopen

REGIO - Zorgorganisaties De Riethorst Stromenland, Volckaert en Schakelring zijn op 31 maart van dit jaar bestuurlijk gefuseerd. Per 1 januari 2021 is ook de juridische fusie een feit en gaan de drie organisaties verder onder de naam Mijzo.

De bestuurders zijn trots dat ze de naam van de nieuwe organisatie nu met de buitenwereld kunnen delen. Mijzo heeft straks een werkgebied tussen de vier grote steden Tilburg, Breda, Gorinchem en Den Bosch. Mijzo heeft meer slagkracht dan de drie organisaties afzonderlijk. De nieuwe zorgorganisatie kan de grote maatschappelijke uitdagingen beter het hoofd bieden en is in staat een breed zorgaanbod te leveren, dichtbij de mensen thuis. Bovendien kan de organisatie huidige en nieuwe medewerkers meer kansen bieden.

Voor de nieuwe organisatie is de tijdelijke website www.mijzo.nl ingericht. Hierop is alle informatie over de totstandkoming van Mijzo terug te lezen, evenals de achterliggende gedachte achter de naam. Vanaf januari 2021, wanneer de organisaties verder gaan onder de nieuwe naam, gaat de definitieve website live.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl