Puur uit Altena tour goed bezocht

Foto: Redactie
5 september 2020, 17:58
Verlopen

ALTENA - Op de fiets de streek verkennen en op bezoek bij ruim 20 deelnemende lokale voedselproducenten waren de ingredi├źnten voor een geslaagde 'Puur uit Altena tour'.

Boeren en tuinders in Altena werken samen om boeren en burgers nog dichter bij elkaar te brengen in Puur uit Altena. Afgelopen zaterdag gaven zij een kijkje in de keuken en vertelden vol trots over de voedselproductie in Altena.

De tour is ontstaan als alternatief voor de Boerenerfdag waarbij de aangesloten bedrijven zich graag presenteren. “Er zijn geen geheimen, altijd welkom om te komen kijken op een boerenbedrijf.” Door de coronacrisis zijn er al vele mooie initiatieven ontstaan en afgelopen zaterdag kwam dat samen met een kijkje in de keuken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl