Pompoenverkoop in het Duyls Bos

Foto: Agnes Advocaat
12 september 2020, 06:12
Verlopen

ALMKERK - Het najaar is begonnen en dat betekent pompoenen.

In het Duyls Bos aan de Duijlweg in Almkerk hebben ze dit jaar onder andere biologische pompoenen gekweekt. Een deel ervan is bestemd als bedankje voor de vrienden, de financiële ondersteuners van Stichting Duyls Bos. Een ander deel wordt verkocht in het Bos van 20 t/m 27 september.

De pompoenen zijn de hele winter te bewaren, ze kosten 2 euro per stuk en 3 stuks voor 5 euro, contant betalen en op is op. Voor meer informatie zie www.duylsbos.nl. Daar staat ook een filmpje hoe de pompoenen groeiden en een recept voor een heerlijke pompoensoep.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl