67e Ronde van Hank met lokale favorieten

Foto: Redactie
14 september 2020, 18:32
Verlopen

HANK - Met een groter deelnemersveld dan ooit is op zondag 13 september de 67e editie van de Ronde van Hank gereden.

Volledig coronaproof wist de organisatie een van de weinige koersen in Nederland uit te zetten en ook het eerste en waarschijnlijk laatste wielerevenement in Altena voor dit jaar te organiseren. De publieksfavorieten uit Hank, Jari Prins en Rowan van Oord, vielen in de prijzen. Voor Rowan een kleine domper om net naast het podium te vallen als 4e, maar hij won wel de leidersprijs voor de meest aanvallende renner.

Wethouders Van der Ven en Van Oosten, beiden fervent wielrenners, waren ook aanwezig. Voor Van der Ven was dit zijn laatste publieke optreden. Hij maakt komende week plaats voor zijn opvolger. “Als er een seniorencategorie komt bij de Ronde van Hank sluit ik volgend jaar aan”, aldus Peter van der Ven. Het evenement is succesvol verlopen en Hank maakt zich op voor de 68e ronde van Hank in 2021.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl