World Cleanup Day met Progressief Altena

Foto: Progressief Altena
14 september 2020, 13:28
Verlopen

ALTENA - Progressief Altena: niet één, maar éénentwintig kernen schoner op zaterdag 19 september. Help je mee?

Ken jij ook een route waar regelmatig zwerfafval ligt? Kom dan samen met Progressief Altena en heel veel anderen in actie tijdens de World Cleanup Day. Samen kunnen we op deze dag Altena weer een stukje mooier maken. Vanwege corona heeft men de actie moeten aanpassen: dit jaar wordt met kleinere groepjes in zoveel mogelijk dorpen rondslingerend vuilnis opgeruimd.

Voor het benodigde materiaal wordt gezorgd, aanmelden kan via de website of social media. Wil je meer weten over deze actie? Kijk dan op www.progressiefaltena.nl onder ‘Agenda’ – ‘World Cleanup Day 2020’.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl