Kledingbeurs in dorpshuis Veen

Foto: Freeimages
15 september 2020, 18:20
Verlopen

VEEN - Op vrijdag 25 september van 13.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag 26 september van 9.00 uur tot 12.00 uur is er weer een tweedehandskledingbeurs.

Er is voor ieder wat wils: dames-, heren- en kinderkleding alsook schoenen, sieraden en hoeden. De beurs zal worden gehouden in het Dorsphuis aan de Groeneweg 2 in Veen. De opbrengst komt ten behoeve van de evangelisatie.

Uiteraard gelden ook hier de regels van het RIVM, dus bij klachten blijft u thuis, handen desinfecteren bij binnenkomst, houd afstand en er geldt een maximum aantal bezoekers. Maak uw bezoek niet onnodig lang en houd alstublieft rekening met andere klanten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl