AltenaTalent: hét traineeprogramma in de regio

Foto: Pixabay
17 september 2020, 21:04
Verlopen

ALTENA - Heb jij het al voorbij horen komen? Het traineeship voor nieuwe talenten in Altena. De plek waar je jonge hoogopgeleide starters uit de regio kennis laat maken met jouw bedrijf.

De voorbereidingen zijn al in volle gang. Want vanaf februari 2021 gaat het traineeprogramma al van start. Tijdens dit programma doen starters werkervaring op bij drie verschillende bedrijven in Altena. Zo zet je niet alleen je bedrijf op de kaart bij deze doelgroep, maar vind je ook de perfecte aanvulling en frisse blik voor jouw organisatie. Er zijn al heel wat bedrijven aangesloten, van de nummer 34 op de lijst van de top 100 logistieke dienstverleners tot een tuinplanten groothandel met een internationaal netwerk van meer dan 350 kwekers.

Benieuwd of dit traineeship ook aansluit bij jouw organisatie? Stuur dan een mailtje naar e.timmermans@matchability.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl