BizAwards Altena gaat door op 8 oktober

Foto: Archief
17 september 2020, 21:25
Verlopen

ALMKERK - Het eerder vanwege corona uitgestelde ondernemersevent BizAwards Altena staat binnenkort toch op de planken. Op donderdag 8 oktober zullen de ondernemersprijzen van Altena alsnog worden uitgereikt in Service Bioscoop Hollywoud in Almkerk.

Cor Spek (voorzitter organiserende stichting B2B-platform Ondernemend Altena): “Binnen alle voorschriften en RIVM-maatregelen gaan wij er op 8 oktober een onvergetelijke avond van maken. Met hier en daar weliswaar een aanpassing in het programma wordt dan eindelijk bekend welke ondernemer zich Ondernemer van het Jaar 2019 mag noemen en welke zelfstandige naar huis gaat met de titel Zelfstandig Professional van het Jaar 2019. Een en ander natuurlijk onder voorbehoud van de dan actuele Coronavoorschrfiten. Daar hebben wij nu eenmaal mee te maken.”

De avond is al uitverkocht, eerder uitgegeven entreebewijzen blijven geldig. Iedereen met een kaartje moet zich, vanwege corona, vooraf verplicht aanmelden. Dat kan via www.BizAwardsAltena.nl. Opgaven moeten uiterlijk 1 oktober 2020 binnen zijn. Op basis van die aanmelding wordt dan de definitieve zaalschikking geregeld op basis van de 1.5 metermaatregel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl