Peter van der Ven neemt afscheid van Altena

Foto: Gemeente Altena
20 september 2020, 09:18
Verlopen

ALTENA - Samen met Peter van der Ven keken we op Radio A-FM en op Altena TV in een laatste interview terug op mooie en minder mooie momenten in zijn loopbaan als wethouder.

Eerder was Van der Ven wethouder in de voormalige gemeente Werkendam en sinds de fusie in de gemeente Altena. Hij staat bekend als enthousiast persoon. Toch heeft niet iedereen dit wellicht ervaren. “Als wethouder kan je niet overal ‘ja’ op zeggen en dus zullen er ook mensen teleurgesteld zijn”, aldus Peter van der Ven.

Het is nu definitief tijd voor zijn pensioen en hij sluit af: “Altena wees je bewust van de eigen potentie, wat je in je hebt, om daar een schitterende gemeente van te maken.” Het laatste radio interview in A-Magazine is terug te luisteren via onze website.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl