CDA Gedeputeerde Elies Lemkes te gast in de Bolderik

Foto: Hannie Visser-Kieboom
23 september 2020, 05:42
Verlopen

SLEEUWIJK - CDA Gedeputeerde Elies Lemkes-Straver is woensdag 7 oktober te gast in de Bolderik.

Zij spreekt op een bijeenkomst van CDA Altena over de actuele politiek in Brabant, de samenwerking binnen de coalitie en speciale zaken uit haar portefeuille Landbouw, Voedsel en Natuur. Lemkes trad aan als Gedeputeerde in mei 2020, nadat een nieuwe coalitie was gevormd met VVD, FvD en Lokaal Brabant. Voorheen was zij directeur bij de ZLTO.

De bijeenkomst wordt gehouden in de Bolderik te Sleeuwijk en begint om 20.00 uur. Tussen 20.00 en 20.30 uur wordt een korte ledenvergadering houden. Gasten zijn welkom vanaf 20.30 uur. Vanwege de coronacrisis zijn alle bezoekers verplicht zich vooraf aan te melden, dit kan tot uiterlijk maandag 5 oktober via het CDA secretariaat: hanviskie@gmail.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl