Shah Sheikkarim geïnstalleerd als wethouder in Altena

Foto: Twitter gemeente Altena
23 september 2020, 05:54
Verlopen

ALTENA - Tijdens de raadsvergadering van dinsdag 22 september 2020 is Shah Sheikkarim uit Babyloniënbroek geïnstalleerd als wethouder in het college van de gemeente Altena.

Sheikkarim volgt hiermee Peter van der Ven op namens de partij AltenaLokaal. De 50-jarige Sheikkarim was eerder al wethouder in de voormalige gemeente Aalburg. Hij was eerder bij de start van de gemeente Altena ook de beoogde kandidaat voor de wethouderspositie maar heeft deze om privé redenen destijds niet kunnen aanvaarden.

Oud-wethouder Peter van der Ven van de voormalige gemeente Werkendam nam de tijdelijke positie in namens AltenaLokaal. Van der Ven noemt het een verstandige keuze en heeft er zelf ook op aangedrongen, immers een tweede termijn zit er voor hem niet in nu hij de leeftijd van 71 jaar heeft bereikt. Veel mooie woorden werden er gesproken tijdens het afscheidsmoment voor Peter van der Ven.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl