Extra alertheid gevraagd op de weg tijdens het oogstseizoen

Foto: Gemeente Altena
24 september 2020, 18:47
Verlopen

ALTENA - Bij alle toegangswegen van de gemeente Altena staan nieuwe borden om weggebruikers attent te maken op het oogstseizoen.

Bij het binnenhalen van de oogst kan modder op de weg leiden tot gevaarlijke situaties. Weggebruikers worden gevraagd rekening te houden met de oogstwerkzaamheden. Tijdens de oogstwerkzaamheden rijden er meer landbouwvoertuigen op de openbare weg. Er is kans op verkeershinder. Daarnaast kan modder op de weg leiden tot slipgevaar, waardoor het goed is dat weggebruikers hun snelheid aanpassen.

Gemeente Altena en vertegenwoordigers van agrariërs en politie hebben afspraken gemaakt om gevaren op de weg bij het binnenhalen van de oogst te beperken. Agrariërs zijn verantwoordelijk om de weg schoon te maken bij modder en kapotte bermen te herstellen. Waar nodig plaatsen agrariërs extra waarschuwingsborden tijdens oogstwerkzaamheden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl