Waar blijft het drugsbeleid in Altena?

Foto: Redactie
26 september 2020, 08:33
Verlopen

ALTENA - De Jongerenraad Going4Altena maakt zich nog steeds ernstig zorgen over het drugsgebruik onder jongeren in de gemeente Altena.

Al in februari vroeg de jongerenraad haast te zetten achter het maken van een actieplan om drugsgebruik door de jeugd tegen te gaan. De voltallige gemeenteraad en het college lieten weten hier met hoge prioriteit mee aan de slag te gaan. Echter, vooralsnog ligt er nog geen concreet plan op tafel.

Het baart de jongerenraad zorgen dat het drugsgebruik de afgelopen zeven maanden op zijn beloop gelaten is. De jongerenraad realiseert zich dat de coronacrisis het voor de gemeenteraad lastiger heeft gemaakt om zijn werkzaamheden voort te zetten. Desalniettemin willen ze benadrukken dat het gaat om een groot maatschappelijk probleem. Het is zaak om zo snel mogelijk met een daadkrachtig plan te komen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl