Boekenmarkt Hank over meerdere dagen verdeeld

Foto: Archief: Redactie
28 september 2020, 13:23
Verlopen

HANK - De tweede boekenmarkt van dit jaar in Hank beslaat deze keer vier dagen. Men start dan in het weekend van 3 en 4 oktober telkens van 10.00 uur tot 15.00 uur in en bij de parochiezaal.

Verder is er de mogelijkheid om boeken te kopen op maandagavond 5 oktober en dinsdagavond 6 oktober telkens van 18.00 uur tot 20.00 uur. Dit om een bredere spreiding in het klantenaanbod te verkrijgen. Na de eerste boekenmarkt van dit jaar in januari zijn weer heel veel boeken, dvd’s en cd’s aangeboden. Er is dus ruime keuze in alle genres.

De boekenmarkt wordt natuurlijk coronaproof ingericht. De richtlijnen van het RIVM worden strikt gehanteerd. De organisatie neemt alle noodzakelijke maatregelen om iedereen veilig langs de uitgestalde boeken te loodsen. Om genoeg ruimte te maken voor alle boeken wordt voor de parochiezaal een tent geplaatst. Daar is ook de ingang van de markt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl