Eric Schoones speelt Satie, Debussy en Ravel

Foto: Marc Bolsius
28 september 2020, 13:28
Verlopen

DUSSEN - Op donderdag 15 oktober klinkt er weer muziek in de burgerzaal van kasteel Dussen: om 17.00 uur en om 20.00 uur neemt Eric Schoones plaats achter de vleugel en speelt werken van Satie, Dubussy en Ravel.

Het belooft een prachtig concert te worden in de uitvoering van deze veelzijdige musicus.Erik Satie was een visionair, een ongelooflijk origineel componist die zichzelf steeds vernieuwde. Hij werd gesteund én kritisch gevolgd door zijn veel beroemdere vrienden Claude Debussy en Maurice Ravel. Musicoloog en pianist Eric Schoones, begeleider van diverse vocalisten en programmeur van ‘Houdbare Noten’, speelt geliefde pianomuziek van dit drietal en hun werken klinken nog steeds als een ontdekking.

De entree is €12,-. Contactloos betalen is mogelijk in het kasteel. Reserveren kan via www.kasteel-dussen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl