Burgemeester Lichtenberg: ‘Maatregelen flink strenger naleven’

Foto: Gemeente Altena
30 september 2020, 17:27
Verlopen

ALTENA - In de gemeente Altena neemt het aantal coronabesmettingen hard toe. Burgemeester Lichtenberg spreekt over een 'zorgelijke situatie' en heeft een heldere boodschap aan alle inwoners.

De maatregelen moeten flink strenger worden nageleefd om nog verdergaande maatregelen te voorkomen. Met een stijging van 39 geregistreerde besmette personen gaat het de verkeerde kant op. Een sportvereniging, verzorgingstehuis en een basisschool zijn getroffen door het virus.

De stijging is vooral ook toe te schrijven aan het gedrag van de inwoners, de beroepseer en verantwoordelijkheid om bij klachten juist niet te gaan werken. De reeds bekende maatregelen moeten scherper in acht genomen gaan worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl