Mondkapjes geen probleem in Rijswijkse supermarkt

Foto: Redactie
2 oktober 2020, 16:30
Verlopen

RIJSWIJK - Na de aanvullende maatregelen om het coronavirus terug te dringen kwam ook het dringende advies om een mondkapje te dragen in de supermarkt.

Voor het personeel en de klanten van de lokale supermarkt in Rijswijk is het geen probleem. “Het is vreemder om geen mondkapje te dragen”, aldus supermarkteigenaar Dinand Kraaij. Wel is het even wennen of zelfs vervelend maar de gezondheid gaat voor iedereen boven alles.

Het is in de supermarkten in Altena erg verschillend hoe er om gegaan wordt met mondkapjes. Bij de Albert Heijn in Sleeuwijk verandert er voorlopig weinig. Zolang het enkel een advies is, ziet men niet in waarom het in Sleeuwijk een verplichting zou moeten worden. Ook bij Jumbo Duijzer in Veen draagt men voorlopig niet verplicht een mondkapje.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl