Eindelijk weer een wedstrijd voor ZVDO

Foto: Archief
5 oktober 2020, 10:25
Verlopen

ANDEL/BERGEN OP ZOOM - Eindelijk kon ZVDO hun zwembroek weer aandoen voor een officiële wedstrijd. Het afgelopen jaar was er voor het eerste herenteam van ZVDO geen trainer. Gelukkig is die nu wel gevonden. Arie Schouten is bereid gevonden om met de heren de volgende stap te maken.

Afgelopen zaterdag zijn de heren van ZVDO naar Bergen op Zoom geweest voor een wedstrijd tegen De Krabben. Ondanks dat er twee oefenwedstrijden gespeeld werden, was het toch weer even wennen. De eerste periode kwamen de mannen uit Andel al snel op een 2-0 achterstand. De Krabben vloog uit de startblokken. ZVDO bleef rustig en wist via Arie en Jan-Willem de stand gelijk te trekken.

In de tweede periode wist ZVDO zelfs twee keer de voorsprong te pakken, maar uiteindelijk werd de eerste helft afgesloten in het voordeel van De Krabben, met een stand van 5-4. De derde periode wist ZVDO het net niet te vinden en daardoor wist De Krabben voor het eerst een gaatje te maken van 3 doelpunten. Dit bleek echter te veel om dit in de vierde periode goed te maken. De vierde periode ging weer gelijk op. ZVDO bleef zich tot het eind toe inzetten, maar moesten hun meerdere erkennen in de tegenstander. Eindstand werd 10-6.

Op zaterdag 10 oktober speelt ZVDO de eerste wedstrijd in hun thuisbad in Andel tegen Lutra uit Helmond.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl