Nieuwe cursus Digisterker

Foto: Archief
5 oktober 2020, 10:19
Verlopen

WOUDRICHEM - Wil je leren werken met je DigiD, weten hoe je online huurtoeslag aanvraagt of online een verhuizing bij de gemeente doorgeeft? In november start een nieuwe cursus Digisterker bij de Bibliotheek in Woudrichem.

Tegenwoordig gebeuren steeds meer overheidszaken online. De cursus Digisterker leert je omgaan met de digitale overheid. De cursus vindt plaats op woensdagochtend 4, 11, 18 en 25 november op De Werf in Woudrichem. Vrijwilligers van SeniorWeb Land van Heusden en Altena verzorgen ook nu deze training. Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden.

Geïnteresseerden melden zich aan door te bellen naar (085) 040 11 63.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl