Bepaal zelf waar de boa aan de slag gaat

Foto: Archief
11 oktober 2020, 11:37
Verlopen

ALTENA - Met de actie 'Rent a cop, rent a boa' van de gemeente Altena, kunnen de inwoners van de gemeente Altena bepalen waar de wijkagenten en boa’s (buitengewoon opsporingsambtenaar) van de gemeente op donderdag 15 oktober worden ingezet.

Ervaart u parkeeroverlast, is er overlast van straatafval, jeugdoverlast of spelen er andere zaken waarbij het goed is dat de politie en boa komen kijken? Geef dit door via www.gemeentealtena.nl/rentacop. Wijkagenten en boa’s pakken op 15 oktober zoveel mogelijk meldingen op en ondernemen waar mogelijk direct actie.

Na het doorgeven van uw suggestie via de website ontvangt u een ontvangstbevestiging. Na de actiedag neemt de gemeente contact met u op voor een terugkoppeling wat er met uw melding is gedaan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl