Leer videobellen tijdens de cursus in Hank

Foto: Freeimages.com
11 oktober 2020, 11:59
Verlopen

HANK - In deze tijd is videobellen populairder dan ooit. U kunt op een persoonlijke manier in contact blijven met vrienden en familie zonder elkaar fysiek op te zoeken. Bibliotheek Cultuurpunt Altena organiseert in Hank de cursus videobellen.

Op 2 november van 10.00 tot 11.00 uur kunt u leren videobellen tijdens de snelcursus ‘Koffie en … videobellen’. Tijdens deze bijeenkomst leest u precies hoe dit werkt. U moet wel naar de bibliotheek van Hank komen, maar daarna bent u zelf in staat om op afstand contact met anderen te leggen.

Aanmelden om deel te nemen is wel nodig. Wilt u erbij zijn? Meldt u dan aan per telefoon via 085 – 040 11 63 of per mail via digitaalhuis@bibliotheekaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl