Collecteweek goede doelen in Altena gaat niet door

Foto: KWF
12 oktober 2020, 19:39
Verlopen

ALTENA - Door de grote toename van het aantal coronabesmettingen is besloten om de collecteweek voor de Hartstichting, het Longfonds en het Reumafonds anders vorm te geven en daar is uw hulp bij nodig. De deur aan deur aan collecte is geannuleerd.

De collecteweek, die plaats zou vinden van 12 tot en met 26 oktober voor de drie goede doelen, is op eigen initiatief geannuleerd. Vrijwilligster en coördinator Tonny de Wit laat weten: “Het risico voor onze collectanten op besmetting willen we vermijden. We komen dicht bij mensen aan de deur. Ook merken we dat veel inwoners van de gemeente Altena angstig zijn en zoveel mogelijk contact willen voorkomen, ook al is dit op gepaste afstand.”

De collecte zal dus niet op fysieke wijze plaats kunnen vinden. Er worden collectebussen geplaatst in supermarkten en buurt- of dorpshuizen. De eerste zijn te vinden in Nieuwendijk, Dussen en Meeuwen. De drie goede doelen delen de opbrengst. Heeft u ook de mogelijkheid om een collectebus te plaatsen en zo een steentje bij te dragen? Mail dan naar Tonny de Wit via jaap.tonny.wit@planet.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl