Oerlemans Plastics organiseert Goede Doelen Actie

Foto: Oerlemans Plastics
12 oktober 2020, 22:10
Verlopen

GENDEREN / ALTENA - Voor de vierde keer op rij organiseert Oerlemans Plastics de regionale Goede Doelen Actie. Als een van de grootste werkgevers in de gemeente Altena vindt de verpakkingsproducent het belangrijk lokaal georganiseerde initiatieven te steunen, die bijdragen aan een goed functionerende maatschappij.

Oerlemans Plastics stelt totaal 5.000 euro ter beschikking. “Als bedrijf hebben we een maatschappelijke verantwoordelijkheid naar onze omgeving en dit is een mooie manier om daar uiting aan te geven”, motiveert Johan Kranenbroek, algemeen directeur van Oerlemans Plastics. “Drie goede doelen worden financieel ondersteund die gevestigd en actief zijn binnen de gemeente Altena.”

Bent u actief voor een goed doel of weet u een goed doel in Altena dat een financiële ondersteuning goed kan gebruiken? U kunt het goede doel met daarbij een motivatie indienen bij Carin van Herwijnen van Oerlemans Plastics, via het emailadres: cw@oerlemansplastics.nl. Inzenden kan tot uiterlijk 14 november 2020. Het goede doel mag de laatste drie jaar niet in de prijzen gevallen zijn bij eerdere edities van de Oerlemans Goede Doelen Actie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl