Leerlingen en docenten op Willem van Oranje College besmet met corona

Foto: Archief
13 oktober 2020, 20:51
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Vijf leerlingen en twee docenten van het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg zijn positief getest op het coronavirus. Zo’n 150 leerlingen volgen daarom sinds dinsdag digitaal thuisonderwijs.

Zes van de zeven besmettingen hebben zich voorgedaan binnen de afdeling van de theoretische leerweg. Reden voor directeur Arie van Vuuren om na nauw overleg met de GGD alleen de zes TL-klassen thuis te houden. Vooralsnog zijn er binnen andere afdelingen op school geen besmettingen.

De leerlingen volgen hun lessen nu tot en met vrijdag vanuit huis en zullen elkaar en hun docenten vanwege de aanstaande herfstvakantie op school in ieder geval een periode niet ontmoeten. Over de gezondheidssituatie van de docenten en de leerlingen wil Van Vuuren niets kwijt. Ouders tonen hun begrip en reageren positief op de stappen die de school heeft gezet.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl