Otto de Peuter geïnstalleerd als nieuw raadslid

Foto: Facebookpagina AltenaLokaal
13 oktober 2020, 21:07
Verlopen

ALTENA - Shah Sheikkariem is op 22 sept als wethouder benoemd in het college van de gemeente Altena en wordt in de gemeenteraad opgevolgd door Otto de Peuter uit Almkerk. Op dinsdagavond 13 oktober is hij geïnstalleerd.

Otto de Peuter stond op plaats 7 van de kieslijst van AltenaLokaal en is voormalig adjudant bij defensie. Otto zijn ideaal is vooral aanspreekpunt te zijn voor inwoners over zaken die spelen dicht bij huis.

Hij houdt van korte lijntjes, daadkracht en geen onderscheid des persoons. Ook wil hij niet eindeloos om de hete brij heen draaien, maar verantwoord knopen doorhakken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl