Fotowedstrijd ‘Mooiste kern van Brabant’ van start

Foto: Kleine Kernen
14 oktober 2020, 18:45
Verlopen

REGIO - Veel inwoners in Brabant vinden hun dorp, enigszins gevoed door een vorm van gepast chauvinisme, 'de mooiste kern van Brabant'. En met recht natuurlijk, want waarom zou je niet trots zijn op je eigen dorp.

Om die woorden kracht bij te kunnen zetten, start vanaf heden de fotowedstrijd ‘de mooiste kern van Brabant’ onder de dorpsraden en inwoners uit de kernen van Brabant. De stichting Kleine Kernen roept de bewoners op om de mooiste foto’s van hun dorp in te zenden. Uit de inzendingen zal een deskundige jury de mooiste foto’s gaan kiezen. De foto’s van de 12 mooiste kernen worden verwerkt in een kalender die voor het jaar 2021 zal worden uitgegeven.

Onderwerpen voor mooie foto’s zouden kunnen zijn: natuur, zorg, dorpsgezichten, leefbaarheid, voorzieningen, woningbouw. Eigen invulling van het beeld is uiteraard ook prima. De foto’s kunnen worden aangeleverd via het e-mailadres info@kleinekernen.nl. Je kunt foto’s voor de wedstrijd inzenden tot en met dinsdag 17 november. Bij de foto’s dient u aan te geven wat er op de foto staat en wie de foto heeft gemaakt. Foto’s dienen rechtenvrij te zijn.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl