Nationale ouderendag in Goezate

Foto: Hart en Hand
14 oktober 2020, 18:40
Verlopen

WERKENDAM - Vrijdag 2 oktober zijn jongeren van Hart en Hand voor ouderen op bezoek geweest in Goezate. Het was Nationale ouderendag en daarom hebben ze de bewoners in het zonnetje gezet.

De commissie Hart en Hand voor ouderen zet zich in tegen eenzaamheid onder ouderen. Door bij d’ Altenaer en Goezate activiteiten te organiseren willen zij laten zien hoe belangrijk het is om onze ouderen niet te vergeten. Vrijdag was er voor elke bewoner een persoonlijk geschreven kaartje en een taartje. Er was ook tijd voor een kort praatje met de ouderen. Door Covid-19 zijn de jongeren al sinds maart niet meer in Goezate geweest om een activiteit te organiseren. Wel heeft de commissie een kaartenactie op touw gezet én het personeel een taart aangeboden. De jongeren blijven zich inzetten voor de ouderen in Werkendam en omgeving, en zoeken naar creatieve invullingen.

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je leuke ideeën? Laat het ons weten, en ga naar: www.sgpjwerkendam.nl/hart-en-hand/ of mail ons naar hartenhandvoorouderen@outlook.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl