10e Dag van de Stilte in Woudrichem

Foto: Jos Korthout
17 oktober 2020, 18:02
Verlopen

WOUDRICHEM - Op zondag 25 oktober 2020 vanaf 10.00 uur wordt de 10e Dag van de Stilte georganiseerd in Woudrichem.

Goed zorgen voor jezelf. Tot rust komen. Heel bewust worden van jezelf en je omgeving. Dat gaat het beste in stilte. Velen voelen weerstand om dit te doen. Levenscoach Jos Korthout biedt op de Dag van de Stilte aan om dit gratis mee te maken. Hij nodigt je uit om met hem mee te gaan voor een wandeling van ongeveer 3 km heen en weer terug. Er wordt vertrokken om 10.00 uur vanaf De Gevangenpoort in de vesting. Trek desgewenst je schoenen uit om tijdens de wandeling een intenser contact met de aarde en het water te voelen. Er wordt gedurende de gehele tocht niet met elkaar. 

Het is een uitdaging om dit alles voor elkaar te krijgen, terwijl de coronamaatregelen en een onderlinge afstand in acht worden genomen. Jos Korthout verwacht rond 13.00 uur aan te komen bij de boekhandel aan de Kerkstraat 24 en worden de eigen ervaringen gedeeld met elkaar. Rond 13.30 uur zal een ieder weer de eigen weg inslaan en de gedeelde ervaring met zich meenemen. Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage voor de landelijke organisatie van de Dag van de Stilte wordt op prijs gesteld. Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar j.a.m.korthout@planet.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl