Kleding inzamelpunt Stichting Tess zaterdag weer geopend

Foto: Redactie
20 oktober 2020, 19:52
Verlopen

RIJSWIJK / ALTENA - Zaterdag 24 oktober zal het extra kleding inzamelpunt ten bate van Stichting Tess weer geopend zijn aan de Veldweg 23B te Rijswijk.

Stichting Tess zamelt geld in om voor kinderen met een beperking van 4 tot en met 18 jaar dolfijnondersteunende therapie mogelijk te maken. Dit doen ze door onder andere kleding, schoenen, lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons in te zamelen. Uw steun is van harte welkom om ook de vele kinderen met een beperking de kans te gunnen deze bijzondere therapie te volgen.

De 15-jarige Daniël Kant uit Rijswijk zet zijn schouders onder dit initiatief en roept u van harte op om zaterdag 24 oktober uw spullen te doneren aan de Veldweg 23B te Rijswijk. Het inzamelpunt is geopend van 14.00 uur tot 16.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid langs te komen? Iedere vierde zaterdag van de maand en op afspraak bent u van harte welkom.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl